Informatie voor werkgevers

Internationaal talent maakt uw wereld groter. Zij kunnen de brug vormen naar een nieuwe markt en nieuwe inzichten bieden.

Als u buitenlandse werknemers wilt aantrekken, helpt het om te weten wat de mogelijkheden en relevante procedures zijn. Op deze pagina vindt u handige informatie over de 30%-regeling voor kenniswerkers, het aannemen van stagiairs en baankansen voor meekomende partners. Wij hebben een checklist opgesteld die u kunt gebruiken als u een internationale werknemer wilt aannemen. Zo controleert u gemakkelijk of u op de hoogte bent van de belangrijkste stappen.

Heeft u al internationale medewerkers gevonden, dan kunt u hier terecht voor praktische informatie over het relocatieproces en het leven in de regio Utrecht.

Wilt u samenwerken met het Utrecht International Center? Klik hier.

Checklist voor werkgevers

Op zoek naar internationaal talent? Het Utrecht International Center heeft een checklist samengesteld met de verschillende stappen in het wervingsproces en de vereiste procedures.

Ga naar checklist

Relocatiegids

Heeft u nieuwe internationale medewerkers gevonden? Help hen op weg met de Engelstalige relocatiegids van het Utrecht International Center.

Bekijk de gids
Bought by International Welcome Centre Utrecht Region

De eerste belangrijke stappen

Het is belangrijk dat uw internationale medewerker tijdig start met het regelen van zaken als een verblijfsvergunning en inschrijving bij de gemeente. Klik hier voor meer informatie over deze en andere formaliteiten en maak een afspraak. 

 

Overige informatie voor werkgevers